Honlapunk Önmagában még kis eséllyel termel pénzt folyamatosan, csak egy eszköz a Marketinghez. Ahhoz, hogy keresett legyen, reklámoznunk kell. Új és visszatérő látogatókra egyaránt szükség van. De egy marketingterv összeállítása előtt az első és legfontosabb, hogy a Weboldal stabil alapokon álljon.

Egyre nagyobb dilemma a Weboldal tulajdonosok számára, hogy van e még haszna az e-mail fiókot bombázó hírleveleknek ma, amikor már mindenkit a Közösségi oldalon keresztül akarunk megcélozni. Vajon elolvassák feliratkozóink vagy egyenesen a kukában landol, „már megint valami szemét” címszóval?

Régen a hírlevél rendszer az egyetlen olyan kapocs volt, ami állandó összeköttetést jelentett weboldalunk látogatóival vagy korábbi vásárlókkal.

saját webshop

Munkám során nem győzöm hangsúlyozni megbízóimnak, hogy mennyire fontos felzárkózni a még mindig folyamatosan fejlődő online kereskedelemi szektorba. Számtalan új cég lép a piacra, aki kifejezetten csak online területen értékesít, de folyamatosan nő azoknak a száma is, akik az egyébként hétköznapi kereskedelmi formát bővítik ki online felületen is történő értékesítéssel. Ideje felzárkózni! Talán még nem késő, hiszen ha most nem, a későbbiekben már hatalmas szakadékot kell átugranunk, ami sokkal nehezebb lesz.

tárhely szolgáltató

Kezdjük a legelején, ha esetleg nem lennénk vele tisztában, hogy mi az a tárhely és mit takar a domain szó, valamint mikor és miért van ezekre szükségünk?

Amennyiben szeretnénk egy Weboldalt létrehozni, mindkét szolgáltatásra szükségünk lesz. A tárhelyen fogjuk tárolni Weblapunk mindegy egyes elemét - fájlokat, dokumentumokat, képeket. A domain név pedig az a fantázianév lesz, mely alapján ezekre a fájlokra rámutatunk - ez által megjelenhet weboldalunk a böngészőkben. 

betűtípus választás weblapon

Az arculat és webdesign meghatározó eleme a tipográfia - laikusok szavaival élve a szöveg közlésének megformálása. Minden nyomtatott vagy online megjelenésre készült tartalom rendelkezik valamilyen arculattal, mely a színek és formák együtteséből alakul ki, s ezeknek a formáknak egyike lehet, maga a betűtípus.

Bizonyára próbálkoztunk már, akár csak egy Word dokumentumban szerkesztett tartalom esetén, más és más betűtípusok kiválasztásával, tapasztalv, hogy egyik betűtípus jobban illik a témához, míg a másik teljesen ellentétes azzal.

webszöveg írás

Egyre több és több Weboldal jelenik meg a világhálón, amely által nő a verseny is, hiszen mindenki Google első helyet szeretne, napi több ezer látogatót vagy éppen sok-sok megosztást, posztot. A jó helyezést és a nézettséget viszont számtalan tényező befolyásolja. Az egyik ilyen közülük a Honlap tartalma.

Legyen szó akár egy céges Weboldalról, akár személyes Blogról, több szempontból is fontos a jól megírt Webes tartalom.

Kapcsolatfelvétel

Ha kérdésed van vagy ajánlatot szeretnél kérni, keress bizalommal!

Kérem adja meg a nevét
Kérem adja meg a telefonszámát
Kérem töltse ki az e-mail cím mezőt Az e-mail cím nem megfelelő
Kérem töltse ki az üzenet tartalma mezőt

Hírlevél feliratkozás

Szeretnéd, ha Weboldalad naprakész és modern maradna?!

Tippeket, ötleteket, hasznos információkat akarsz, hogyan tehetnéd Honlapod még profibbá? ⤵

Használati feltételek